Home » Wie zijn wij ?

 

Be Really You is bedoeld voor gelovige en niet gelovige homoseksuele mensen; LHBT+.

 

Het team van 'Be Really You' bestaat uit Shannah, Willeke en Ansar. De Facebookgroep ging in februari 2017 in de lucht en zo werd Be Really You een feit :) Inmiddels zijn we uitgebreid met een Facebookpagina en vernieuwde Website. Daarnaast organiseren we minstens 1x per maand een gezellige avond! Zie hiervoor de Activiteiten agenda.

 

Even voorstellen!

Shannah: Oprichtster Be Really You:

Hoi, mijn naam is Shannah!

In 2011 besloot ik eerlijk te zijn over hetgeen waar ik al 20 jaar mijn mond over had gehouden; ik kwam 'uit de kast' als zijnde biseksueel. En dat luchtte enorm op!

Nadat ik een brief geschreven had aan familie en vrienden, vrienden verloor, maar ook hartverwarmende reacties heb ontvangen, groeide bij mij het verlangen er te willen zijn voor (jonge) mensen die zich alleen kunnen voelen met hun andere geaardheid, al dan niet binnen het geloof. Ik hoop in ieder geval dat anderen er dan misschien niet zolang alleen mee hoeven rond te lopen zoals ik heb gedaan.

Mijn gevoel heeft zich altijd meer op vrouwen gericht en ik ben dan ook erg happy met mijn vriendin Bianca :)

 

Willeke: Team mate

Hey ik ben Willeke en 22 bijna 23 jaar. Ik woon in Veenendaal en heb een opleiding gevolgd tot paraveterinair dierenarts assistente. Op dit moment werk ik bij een bedrijf wat dieren medicatie maakt maar ooit hoop ik mijn droombaan in handen te krijgen. Datgene waar ik voor gestudeerd hebt en mijn passie ligt. Verder ben ik lesbisch en vanaf mijn 18e uit de kast. Ik zeg verder, omdat ik meer dan alleen maar mijn lesbische identiteit heb. Ik mag mij ook christen noemen. Dat maakt het natuurlijk best een lastige combi en daarom wil ik mij inzetten voor wat ik in mijn tienertijd gemist heb. Namelijk herkenning en openheid. Ik hoop dat tieners van deze tijd vanwege Be Really You zichzelf kunnen zijn en als ik daar een steentje aan kan bij dragen doe ik dat graag!!

 

Ansar: Team mate

Ik ben Ansar Sieval, 40 jaar oud en kom uit Alphen aan den Rijn. Hier woon ik nu 35 jaar, daarvoor 5 jaar in Leiden.

Ik heb me bij 'Be Really You' aangesloten omdat ik er graag voor mensen ben. Ik help graag en wil een luisterend oor bieden bij vragen, problemen etc.

Sinds een paar jaar geleden ben ik is overgestapt naar een andere kerk in Alphen aan den Rijn. Hier worden ook 2 vrouwen of mannen getrouwd en dat is fijn!

Ik kende daar niemand, maar sprak uiteindelijk met verschillende mensen en hoorde via via dat iemand op Facebook de groep 'Be Really You' was begonnen.

En zo kwam ik hier paar jaar geleden terecht.

Zelf wist ik al toen ik 11 jaar was, dat ik biseksueel ben. Ik hield me zo erg in dat het me veel frustratie opleverde. Hierdoor ben ik helaas ook wat vrienden kwijtgeraakt. Ik doe momenteel vrijwilligerswerk voor 3 dagen per week met hele verschillende dingen. Daarnaast sport ik veel. En om niet te vergeten doe ik ook veel met muziek! Ik bespeel 2 types Accordeons en ik sta hiermee op YouTube.

Verder ben ik gek van de Luchtvaart, natuur, dieren, pretparken, concerten enz.

Nee, ik verveel mij zeker weten nooit :) Ik hoop in het nieuwe jaar wel weer aan betaald werk te komen.

Het lijkt me leuk je te ontmoeten op één van de Chill avonden bij Be Really You!

Groetjes van Ansar Sieval.

 

 

0 stemmen