Home » Wie zijn wij ?

 

Be Really You is bedoeld voor gelovige en niet gelovige homoseksuele mensen; LHBT+.

 

Het team van 'Be Really You' bestaat uit Shannah, Willeke, Ansar, Lindsey, Jelle Wouter en Renée. De Facebookgroep ging in februari 2017 in de lucht en zo werd Be Really You een feit :) Inmiddels zijn we uitgebreid met een Facebookpagina, vernieuwde Website en een gezellige What's App groep. Daarnaast organiseren we minstens 1x per maand een gezellige avond! Zie hiervoor de Activiteiten agenda.

 

Even voorstellen!

Shannah: Oprichtster Be Really You

Hoi, mijn naam is Shannah!

In 2011 besloot ik eerlijk te zijn over hetgeen waar ik al 20 jaar mijn mond over had gehouden; ik kwam 'uit de kast' als zijnde biseksueel, hoewel de aantrekkingskracht naar vrouwen toe veel groter is.

Nadat ik een brief geschreven had aan familie en vrienden, vrienden verloor, maar ook hartverwarmende reacties heb ontvangen, groeide bij mij het verlangen er te willen zijn voor (jonge) mensen die zich alleen kunnen voelen met hun andere geaardheid, al dan niet binnen het geloof. Ik hoop in ieder geval dat anderen er dan misschien niet zolang alleen mee hoeven rond te lopen zoals ik heb gedaan!

Daarom organiseer ik diverse activiteiten en probeer zoveel mogelijk in te spelen op waar de behoeftes liggen. Daarnaast mag ik me ook bezig houden met het onderwerp LHBT en diversiteit binnen de Adviesraad voor Diversiteit van de Gemeente Veenendaal. Een welkome aanvulling en erg leuk om te doen!  

Willeke: Kernteam

Hey ik ben Willeke en 23 jaar. Ik woon in Veenendaal en heb een opleiding gevolgd tot paraveterinair dierenarts assistente. Op dit moment werk ik bij een bedrijf wat dieren medicatie maakt maar ooit hoop ik mijn droombaan in handen te krijgen. Datgene waar ik voor gestudeerd hebt en mijn passie ligt. Verder ben ik lesbisch en vanaf mijn 18e uit de kast. Ik zeg verder, omdat ik meer dan alleen maar mijn lesbische identiteit heb. Ik mag mij ook christen noemen. Dat maakt het natuurlijk best een lastige combi en daarom wil ik mij inzetten voor wat ik in mijn tienertijd gemist heb. Namelijk herkenning en openheid. Ik hoop dat tieners van deze tijd vanwege Be Really You zichzelf kunnen zijn en als ik daar een steentje aan kan bij dragen doe ik dat graag!!

 

Ansar: Kernteam

Ik ben Ansar Sieval, 40 jaar oud en kom uit Alphen aan den Rijn. Hier woon ik nu 35 jaar, daarvoor 5 jaar in Leiden.

Ik heb me bij 'Be Really You' aangesloten omdat ik er graag voor mensen ben. Ik help graag en wil een luisterend oor bieden bij vragen, problemen etc.

Sinds een paar jaar geleden ben ik is overgestapt naar een andere kerk in Alphen aan den Rijn. Hier worden ook 2 vrouwen of mannen getrouwd en dat is fijn!

Ik kende daar niemand, maar sprak uiteindelijk met verschillende mensen en hoorde via via dat iemand op Facebook de groep 'Be Really You' was begonnen.

En zo kwam ik hier paar jaar geleden terecht.

Zelf wist ik al toen ik 11 jaar was, dat ik biseksueel ben. Ik hield me zo erg in dat het me veel frustratie opleverde. Hierdoor ben ik helaas ook wat vrienden kwijtgeraakt. Ik doe momenteel vrijwilligerswerk voor 3 dagen per week met hele verschillende dingen. Daarnaast sport ik veel. En om niet te vergeten doe ik ook veel met muziek! Ik bespeel 2 types Accordeons en ik sta hiermee op YouTube.

Verder ben ik gek van de Luchtvaart, natuur, dieren, pretparken, concerten enz.

Nee, ik verveel mij zeker weten nooit :) Ik hoop in het nieuwe jaar wel weer aan betaald werk te komen.

Het lijkt me leuk je te ontmoeten op één van de Chill avonden bij Be Really You!

Groetjes van Ansar Sieval.

 

Lindsey: Kernteam

 

Ik ben Lindsey, 31 jaar, uit Veenendaal.
Daar woon ik mijn hele leven al.

Ik ben sinds een paar jaar uit de kast gekomen als transgender en sinds mei 2017 weet iedereen het.

Ik zit sinds 1 maart 2018 aan de hormonen en dat gaat met ups en downs, haha. Vrouw zijn is niet alles, haha. Ik merk de leuke effecten en de minder leuke effecten, maar het is het allemaal waard😍

In mijn dagelijks leven werk ik als accountant op een accountantskantoor en ik studeer nog voor Register Belastingadviseur. Daarnaast ga ik graag leuke dingen doen met vriendinnen, shoppen, uitgaan en films en series kijken.

Qua acceptatie is alles perfect verlopen. Mijn ouders, broertje, familie, vriendinnen en collega's hebben er totaal geen problemen mee. Het was alleen wel even wennen, haha.

In Veenendaal zelf wordt het ook goed opgepakt. Ik ga gewoon mijn boodschappen doen en de kroegen in enzo. Gelukkig nooit te maken gehad met fysiek of verbaal geweld.

Ik vind Be Really You een goed en mooi initiatief. Daarom wil ik graag een positieve bijdrage leveren aan de acceptatie en veiligheid van LHBT'ers.
Het mooiste wie je kan zijn, is jezelf!!

 

Jelle Wouter: Kernteam, Designer

 

Ik ben Jelle Wouter Verschuren,  22 jaar oud ​uit Veenendaal. Ik ben designer van beroep doe veel aan fotografie. Ik woon in Veenendaal en mijn hobby's bestaan uit muziek maken, reizen, natuurlijk fotografie en designs maken.

Deze leuke groep, waarvan de meeste mensen rond mijn leeftijd zijn, heeft een leuke sfeer. Eigenlijk alle mensen van deze groep voelen zich er thuis omdat ze hun seksuele ​geaardheid kunnen uiten. Ook al ben ik  hetero, ook ik voel me hier thuis.

Ik ben er ook voor de designs en een deel van marketing en het meedenken over stappen. Met de meeste van deze mensen heb ik ook echt al een goede band opgebouwd. Hierdoor heb ik ook meer connecties met mensen, wat mij weer openstelt. Ik denk dat de kracht van deze groep niet ligt bij wie ze zijn, maar hoe ze denken. Daardoor voel ik mij er ook thuis ​en wil ik graag mijn steentje bijdragen aan Be Really You.

 

Groet,

Jelle Wouter Verschuren

1 stem